Tennis er en populær sport som både kan spilles på et veldig høyt nivå og der målet er å danke ut motparten og bli den beste spilleren gjennom tidene. Klarer man dette da har man kommet langt og store penger og berømmelse vil vente på deg i fremtiden. Samtidig så er tennis også en rolig og avslappende sport som man kan spille sammen med gode venner og familie.

Fakta om selve spillet tennis

Hvilke mål og ambisjoner som man har med treningen på tennisbanen avhenger av hvilke mål og ambisjoner man har senere. Ønsker man i fremtiden å vinne French Open, eller andre internasjonale tennis-konkurranser, så behøver man å investere mye tid og penger og i tillegg ansette en god trener og en Coach slik at man virkelig kan utnytte sitt eget potensiale og har mulighet til å delta på store turneringer. De aller fleste ønsker derimot å praktisere tennis sammen med sine kjære for å holde seg i god fysisk form og for å drive sport sammen på grunn av at det er sosialt. Reglene i tennis er enkle og selve spillet foregår på en kunstgress-bane.

Tennis er særlig populært om våren og sommeren og det er mange som leier seg en bolig i Spania eller andre varme steder i Europa eller Sør-Amerika for å praktisere denne meget populære sporten hele sommeren igjennom. De siste årene så er det også blitt mer og mer populært med såkalte “treningsferier” som en sunn motvekt til sommerferier der man skal late seg i solen og kose seg flere uker før man drar hjem igjen til moderlandet. Treningsferier vil ha trening og sunn livsstil i fokus og hele reisefølget bor på samme hotell for å begynne dagen sammen med en god og solid frokost før man går i gang med dagens fellestrening. Treningen vil bestå av treningsformer som tennis i tillegg til yoga og andre mykere former for trening. Disse feriene vil som oftest være veldig hyggelige og sosiale og man møter mange nye mennesker på en uformell måte.

Den sosiale settingen med fellestrening flere ganger om dagen, i tillegg til hyggelige måltider som alle er med på å forberede, setter stemningen for vennskap som kan utvikle seg til dype og nære relasjoner som kan ta treningen til et helt nytt nivå og vil føre til at man kommer hjem fra ferien i kjempegod form og med masse overskudd og god energi. Mange av dem som har gjennomført en treningsferie eller to ønsker seg alltid tilbake. og bestiller mer enn gjerne en slik ferie ekstra. Dette er positivt både for arrangørene og deltakerne som er med for deltakerne får kjempegode minner for livet i tillegg til mange nye venner og arrangørene får gode tilbakemeldinger og muligheten til å arrangere enda flere slike turer i fremtiden på grunn av den store etterspørselen.

Om man ønsker å prøve ut en treningsferie enten om sommeren eller høsten så er det en god ide å booke denne turen allerede i dag, siden slike turer er meget populære og de fylles raskt opp.